Wat doen wij Projecten Wie zijn wij Van Til huis Nieuws Contact 
Wat doen wij

Contact

Van Til B.V.


info@vantilbv.nl


0229-202050

Contact

Van Til B.V.

Hauwert 113

1691 ED Hauwert


info@vantilbv.nl


0229-202050

Wat doen wij

Wie zijn wij

Van Til huis

Nieuws

Contact
Wie zijn wij

Aannemingsbedrijf Van Til is een kleinschalig bouwbedrijf dat bijna veertig jaar ervaring heeft in renovatie, restauratie, verbouw en onderhoud. Of het gaat om dagelijks- of meerjarenonderhoud, renovatie of het groot onderhoud van 100 of meer woningen, u kunt altijd bij ons terecht!


De kernactiviteiten van ons bedrijf zijn:

• Renoveren & Isoleren

• Meerjarenonderhoud gevelelementen

• Klachten- en Mutatieonderhoud

• Vastgoedverbetering

• Levensloopbestendig maken

• Inbraakpreventie
Klant staat centraal
De klant staat bij Van Til centraal. Wij streven altijd naar langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Door onze korte communicatielijnen en flexibiliteit kunnen wij goed inspelen op uw wensen. Wij komen de gemaakte afspraken over het uitvoeringsniveau, budget en bouwtijd na.


Vakbekwaam en kwaliteit
Al onze uitvoerders en onderaannemers zijn vakbekwaam en VCA-gecertificeerd. Zo bent u altijd verzekerd van vaklieden die door een goede basisopleiding en voortdurende bij- en nascholing op niveau blijven. Door onze platte organisatie, gemotiveerde medewerkers en ons streven naar continuïteit, is onze prijs/kwaliteit verhouding uitstekend te noemen. Bovendien zijn wij onder andere aangesloten bij Bouwend Nederland.


Ontzorgen
Bij de kleine en middelgrote projecten streven wij ernaar dat de opdrachtgever één aanspreekpunt heeft, die start met de opname van het werk en zorgt dat de laatste opleveringspunten goed worden afgehandeld. Bij grote projecten borgen wij de inbreng van calculatie en werkvoorbereiding en zijn er nauwe contacten met de uitvoerder en projectleider. Ook nemen wij u zorg uit handen door de communicatie met de bewoners te verzorgen.


Persoonlijk contact
Bij Van Til hechten wij sterk aan persoonlijk contact en eerlijke communicatie. Als u een offerte aanvraagt, komen wij persoonlijk langs om de situatie van het pand ter plekke te beoordelen. U ontvangt altijd een vrijblijvende en reële offerte, waarbij meerwerk zo veel mogelijk vermeden wordt. Indien de offerte akkoord is, overleggen wij over de planning, gewenste opleverdatum en tussenopleveringen. Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken.


Ervaring
Vakmanschap
Persoonlijke  benadering
Ontzorgen
Resultaat  gericht onderhoud
Altijd  stapje meer

Onze sterke punten:

Wat doen wijProjectenWie zijn wijVan Til huisNieuwsContact 
Wat doen wij